Magic News

Bradley Cooper, într-o relaţie cu o femeie din politica americană

După despărţirea de Irina Shayk, Bradley Cooper a preferat să stea singur o perioadă, însă acum actorul are o nouă relaţie.

Bradley este împreună cu Huma Abedin, consiler politic american, o femeie în vârstă de 46 de ani care seamănă izbitor de tare cu Amal Clooney şi pe care a cunoscut-o datorită editorului Vogue, Anna Wintour.

Huma a fost asistena personala a lui Hillary Clinton în timpul campaniei din 2008 şi ulterior şefa ei de cabinet. Cei doi se întâlnesc deja de câteva luni, însă au preferat să fie extrem de discreţi: „Anna a jucat cu siguranță rolul de pețitoare. Bradley se întâlnește în liniște cu Huma de câteva luni și au păstrat o relație foarte discretă.”, a declarat un apropiat. Anna Wintour a jucat rolul de Cupidon, ea fiind bună prietenă cu Bradley şi o adoră pe Huma.

Bradley şi Huma au fost împreună la MET Gala, însă nu s-au fotografiat împreună, actorul rămânând unde în spate în timp ce Huma, îmbrăcată într-o rochie galbenă a făcut fotografii. „Sunt perfecți unul pentru celălalt. Amândoi sunt pasionați de putere, politică și relații umane”, a mai spus sursa.

Bradley Cooper a fost căsătorit cu Jennifer Esposito, a avut relaţii cu Renée Zellweger şi Zoe Saldana, iar în 2015 a început povestea lui cu Irina Shayk, împreună cu care are o fetiţă. Cuplul s-a despărţit în 2019, iar actorul ar fi avut o relaţie de scurtă durată cu Dianna Agron, starul din “Glee”.