Magic News

Unde îşi petrec vacanţa de vară Prinţul George, Printesa Charlotte şi Prinţul Louis

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, copiii Ducilor de Cambridge, au intrat în vacanţa de vară, la fel ca toţi copiii.

George şi Charlotte sunt elevi ai Thomas's Battersea School, iar Louis a urmat grădiniţa la Willcocks Nursery School. Copiii sunt acum în vacanţa, iar Kate şi William au stabilit deja ce vor face cei trei copii în perioada următoare.

Familia va părăsi Kensington Palace pentru Anmer Hall, casa de la ţară a familiei, unde îşi vor petrece timpul în natură făcând diverse activităţi, de la gătit la pictură. De asemenea, familia va petrece câteva zile şi în Scoţia, la Castelul Balmoral, unde copiii s-ar putea întâlni cu străbunica lor, Regina Elisabeta a II-a. Foarte probabil, familia va pleca şi într-o vacanţa în afara ţării, aşa cum procedează de obicei, însă Kate şi William păsrează secretul asupra destinaţiei.

Pentru întreaga familie, vara va aduce o schimbare importantă în privinţa locuinţei, Kate, William şi copiii lor urmând să părăsească Kensington Palace pentru a se stabili la Castelul Windsor pentru a fi mai aproape de Regină.

Cuplul s-ar fi oprit asupra Adelaide Cottage, aflată la 10 minute de Windsor şi ideală pentru o familie de cinci persoane. Construită în 1831, locuinţa regală a fost folosită drept casă de oaspeţi şi a trecut recent printr-un proces de renovare şi amenajare. Din toamnă, casa este gata pentru Ducii de Cambridge şi copiii lor care vor începe anul şi într-o şcoală nouă, situată la Windsor.