Magic News

Momentul în care Jennifer Lopez şi-a schimbat radical viaţa

Jennifer Lopez a vorbit recent în newsletter-ul său, “On the JLo”, despre sănătate şi importanţa de a avea grijă de tine.

În tinereţe, artista dormea 3-5 ore pe noapte, pentru că ziua filma, noaptea intra în studio, iar în weekend-uri filma videoclipuri.

“Aveam 20 de ani şi credeam că sunt invicibilă”, a spus ea. Totul până într-o zi când munca şi stresul, la care s-a adăugat şi lipsa de somn, au doborât-o.

“Nu mai vedeam clar şi mi s-a făcut frică din cauza simptomelor. Acum ştiu că era o criză de panică clasică provocată de epuizare, însă atunci nu ştiam despre ce e vorba”.

Agentul de securitate a dus-o la medicul său, iar acesta i-a recomandat să se odihnească. “Aveţi nevoie de somn. Dormiţi între 7 şi 9 ore pe noapte, nu beţi cafea şi faceţi mişcare dacă trebuie să munciţi atât. Mi-am dat seama cât de grave pot fi consecinţele dacă ignoram ceea ce corpul şi psihicul meu aveau nevoie pentru a fi sănătoasă”.

A fost momentul în care Jennifer Lopez şi-a schimbat priorităţile şi a pus pe primul plan sănătatea. A început un drum pe parcursul căruia a încercat să echilibreze viaţa profesională şi cea particulară.