Magic News

Renée Zellweger, o lady fericită alături de iubitul ei

Renée Zellweger şi Ant Anstead, iubitul ei, s-au relaxat fericiţi pe plajă în acest weekend, iar prezentatorul a dezvăluit o fotografie cu ei.

Cei doi îşi continuă povestea de dragostea, iar în această fotografie au fost surprinşi stand pe două şezlonguri, pe plajă, cu ea sprijinindu-şi capul pe umărul lui, iar el ţinându-şi mâna pe picioarele ei.


Anstead poartă o poreche de blugi, un tricou negru şi o pereche de ochelari de soare şi o descrie pe Renee drept “Pure. Class”. Ea este desculţă, are o cămaşă şi o fustă din denim, ochelari de soare şi pare mai fericită ca niciodată alături de Ant.

Renee, 53 de ani, şi Ant, 43 de ani, au o relaţie discretă, însă din când în când dezvăluie câte o imagine adorabilă de cuplu, precum aceasta. S-au cunoscut când au filmat pentru serialul Disney +, “Celebrity IOU: Joyride” şi relaţia a devenit oficială în septembrie 2021 după ce el a divorţat de Christina Hall. “Toată lumea ştie că eu şi Renee ne întâlnim”, a spus el. „Sunt foarte recunoscător show-ului pentru că aceste lucruri uimitoare se întâmplă în lumea ta și, uneori, când lucrurile se ciocnesc, se ciocnesc în momentele cele mai obscure, când te aștepți mai puțin la ele. Și asta s-a întâmplat în acest caz”.

Ant are trei copii, Amelie şi Archie, cu prima lui soţie, de care a divorţat în 2017, şi pe Hudson, în vârstă de 2 ani, pe care Renee l-a cunoscut. Actriţa înţelege că Ant vrea să se implice cât mai mult în viaţa băieţelului său şi se bucură de ieşirile alături de Ant şi Hudson.

Renee şi Ant se potrivesc de minune şi au interese comune: “El este un tip creativ, cu multe interese, iar ei îi place să scrie și să producă, așa că au lucruri despre care să vorbească când sunt împreună”, a declarat un apropiat.

Renée a fost căsătorită în 2005 pentru puţin timp cu Kenny Chesney, a avut relaţii de scurtă durată cu cu Jim Carrey, dar şi cu Jack White şi Bradley Cooper, iar între 2012 şi 2019 a fost cu muzicianul Doyle Bramhall II.