Magic News

Jennifer Lopez - Mărturisiri despre povestea de iubire cu Ben Affleck la un an de la regăsirea lor

Din primăvara anului trecut, Jennifer Lopez trăieşte a doua poveste de dragoste cu Ben Affleck.

Cuplul şi-a oferit o a doua şansă, după relaţia pe care au avut-o la începutul anilor 2000. Extrem de mediatizată atunci, povestea lor avea să se termine brusc în 2004, chiar înainte ca ei să ajungă în faţa altarului.

Aflată pe coperta revistei People, Jennifer a vorbit despre reluarea acestei poveşti. “Mă simt atât de norocoasă, fericită şi mândră să fiu cu el. Este o minunată poveste de iubire căreia i-am acordat o a doua şansă”.

Potrivit lui Jennifer, trecerea timpului i-a ajutat pe cei doi. “Suntem mai inteligenţi, avem mai multă experienţă, avem copii acum şi trebuie să fim conştienţi de aceste lucruri. Suntem foarte protectori, pentru că este o perioadă extrem de frumoasă pentru noi toţi”, a spus artista.

Jennifer a subliniat că dragostea este cea care domină totul, iar atunci când eşti într-o relaţie sănătoasă, toată lumea este bine.

De asemnea, ea a mărturisit că este extrem de mândră de Ben Affleck, care face tot posibilul să fie cel mai bun partener posibil. “Sunt atât de mândru de el, de bărbatul care a devenit şi pe care l-am urmărit de la distanţă”.