Magic News

Julia Roberts a sărbătorit 20 de ani de ani de căsătorie - “Nu mă pot opri să zâmbesc”

Sunt 20 de ani de când Julia Roberts şi Daniel Moder s-au căsătorit, iar celebra actriţă le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram o fotografie din arhiva personală.

Julia este destul de discretă în privinţa vieţii sale personale, însă unele momente, precum aniversarea de 20 de ani a căsătoriei, nu pot fi trecute cu vederea.

Prin urmare, actriţa a postat o fotografie în care se sărută cu Daniel, soţul şi tatăl celor trei copii ai săi. A scris succint “20” şi a folosit două hashtag-uri extrem de frumoase: “nu mă pot opri să zâmbesc”, “nu mă pot opri să îl sărut”.


Julia Roberts a trăit câteva poveşti de dragoste cu Liam Neeson, Ethan Hawke, Daniel Day-Lewis sau Matthew Perry, iar în 1993 s-a căsătorit cu Lyle Lovett, de care avea să se despartă 2 ani ani mai târziu.

În anii 2000 l-a cunoscut pe Daniel Moder, director de imagine, cei doi căsătorindu-se în 2002. Doi ani mai târziu au venit pe lume gemenii lor, Hazel şi Phinnaeus, iar în 2007, Henry.

Într-un interviu pentru revista Elle, Julia declara: “Suntem căsătoriţi de 20 de ani şi ne privim drept în ochi… lucru pe care îl ador”, iar în podcastul pentru Goop spunea: “Suntem atât de norocoşi. Ne iubim cu adevărat şi ne face plăcere să fim unul în compania celuilalt”.