Magic News

10 filme cu Laura Dern

Pentru Laura Dern, viața a avut planuri uriașe. A fost distribuită în capodopera lui Lynch, „Blue Velvet”, la 19 ani, la 24 a fost nominalizată pentru prima dată la Oscar pentru rolul principal din „Rambling Rose”. În 1982, ea a devenit cea mai tânără câștigătoare a Miss Golden Globe.

A câștigat acum doi ani pentru rolul secundar din „Marriage Story”. În 1993, la 26 de ani, Spielberg îi dă șansa să fie o parte importantă a unei serii care avea să devină printre cele mai apreciate din istoria cinematografiei, „Jurassic Park”.

După lansărea noului film, „Jurassic World Dominion”, haideți să vedem împreună care au fost cele mai notabile roluri din cariera minunatei actrițe:

Big Little Lies (serial)

Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Laura Dern oferă aici o performanță specială, într-un rol secundar cheie pentru desfășurarea acțiunii. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Continuarea AICI