Magic News

Staruri la prezentarea haute couture Chanel toamnă-iarna 2022/2023 de la Paris

Keira Knightley, Marion Cotillard, Sigourey Weaver s-au aflat printre celebrităţile care au asistat la defilarea de modă Chanel, care şi-a prezentat la Paris colecţia haute couture toamnă-iarnă 2022/2023.

Prezentarea Chanel este de fiecare data una dintre cele mai aşteptate, iar anul acesta casa de modă a renunţat la locaţia tradiţională, Grand Palais, pentru Etrier de Paris, în Bois de Boulogne.

Starurile au venit în număr mare pentru a vedea colecţia imaginată de Virginie Viard. Îmbrăcată într-o rochie neagră de catifea, Keira Knightley a asista la show-ul de modă împreună cu soţul ei, James Righton. Cei doi, căsătoriţi de aproape 10 ani, s-au aflat în front row.

Considerată un adevărat icon, actriţa franceză Marion Cotillard a ales pentru această apariţie o cămaşă cu flori şi o pereche de pantaloni scurţi, un outfit accesorizat cu o pereche de ochelari de soare.

La 72 de ani, Sigourney Weaver a asistat la prezentarea Chanel, după care actriţa americană a mers la prezentarea lui Stephane Rolland, atmosfera din capitala Franţei fiind în mod evident pe gustul său.