Magic News

Secretul formei fantastice în care se află Simona Halep

Simona Halep este în sferturi la All England Club, fără set pierdut, după ce a învins-o pe Paula Badosa, numărul 4 WTA, scor 6-1, 6-2.

Jucătoarea română în vârstă de 30 de ani, antrenată de Patrick Mouratoglou, a făcut un meci extraordinar, demn de o mare campioană şi a dezvăluit şi secretul formei sale fizice de invidiat:

"Munca depusă e foarte importantă și m-a adus aici. M-am antrenat din greu în ultimele 2-3 luni și sunt foarte fericită că am început să joc din ce în ce mai bine. Am încredere și simt că ăsta e jocul meu. În același timp, vreau să continui să progresez, mă împing foarte tare la antrenamente pentru a fi mai bună. Abia aștept să muncesc și mai mult și să joc și mai bine", a declarat Simona Halep, la conferința de presă de după meciul cu iberica Badosa.

Pentru jucătoarea română urmează miercuri partida cu Amanda Anisimova, pe care a învins-o în sferturile de la Bad Homburg, în două seturi.

"Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu. Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor", a declarat Halep.

Numărul 18 WTA, Simona este una dintre marile favorite pentru a accede în ultima fază la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Specialiştii prevăd o finală între Simona Halep şi Ons Jabeur.