Magic News

Mesajul lui Harry Styles după ce concertul său de la Copenhaga a fost anulat din cauza atacului armat dintr-un mall

Concertul lui Harry Styles de la Copenhaga din cadrul turneului “Love On Tour” a fost anulat după ce într-un mall din apropiere a avut loc un atac armat.

Fostul membru al One Direction, în vârstă de 28 de ani, urma să cânte la Royal Arena duminică seara, când mai multe împuşcături s-au auzit în centrul comercial din apropiere.

"Am inima frântă şi sunt alături de oamenii din Copenhaga", a scris artistul. "Iubesc oraşul. Oamenii sunt atât de calzi şi plini de dragoste. Sunt devastat pentru victime, familiile lor şi toţi cei răniţi. Îmi pare rău că nu putem fi împreună. Vă rog să aveţi  grijă unii de alţii. H".

Promotorul concertului Live Nation a făcut, de asemenea, o declaraţie: "Aseară, concertul lui Harry Styles a fost anulat de către Poliţia daneză. Suntem cu toţii cu adevărat devastaţi de evenimentele de astăzi şi gândurile noastre sunt alături de victime şi de familiile acestora. Căutăm posibilităţi viitoare pentru a organiza show-ul şi sperăm să putem oferi cumpărătorilor de bilete informaţii directe de îndată ce va fi posibil".

Fanii se adunaseră deja la concert când li s-a cerut să plece de la eveniment. Concertul de la Copenhaga fusese iniţial programat în 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei.