Magic News

Premiere la cinema: ce filme noi vedem în luna iulie

Suntem în plină vară, așadar cinematografele te așteaptă să te răcorești cu noi titluri interesante! Fie că alegi o comedie, o poveste de dragoste sau o dramă captivantă, cu siguranță planurile tale de vacanță trebuie să includă cel puțin o experiență completă și eclectică în fața marilor ecrane, motiv pentru care astăzi facem o trecere în revistă a premierelor filmelor de trecut pe lista de must-see.

Between Two Dawns (2021) / Din zori până în zori Drama

„Din zori până în zori” („Between Two Dawns”) este un portret tulburător al Turciei contemporane, în care onoarea familiei este, în continuare, mai presus de orice. Primul film al lui Selman Nacar a debutat în New Directors la Festivalul de Film de la San Sebastián. După ce un muncitor este rănit grav în fabrica de textile a familiei sale, tânărul Kadir este forțat să ia decizii morale care vor avea un impact major asupra visurilor sale, a familiei sale și a soției muncitorului accidentat.

Premiera în România 08.07.2022

Illusions perdues (2021) / Iluzii pierdute

Distins recent cu şapte premii César, printre care şi Cel mai bun film, „Iluzii pierdute”/ „Illusions perdues” (2021), noua producţie semnată de regizorul francez Xavier Giannoli, adaptează flamboaiant capodopera lui Balzac, găsind în ea neaşteptate rapeluri la contemporaneitate. Ascensiunea şi decăderea tânărului poet Lucien de Rubempré, interpretat magnetic de Benjamin Voisin (protagonistul din „Vara lui ’85” al lui Francois Ozon), e redată în ritm de carusel, cu extraordinară atenţie la detaliile de epocă şi o distribuţie fenomenală, în care figurează şi regizorul Xavier Dolan.

Premiera în România 08.07.2022