Magic News

Depeche Mode a anunţat cauza morţii lui Andrew Fletcher

Andrew Fletcher, toboşarul trupei Depeche Mode, a murit în luna mai, la vârsta de 60 de ani, lăsând un gol imens în sufletele colegilor, familiei şi fanilor trupei.

Co-fondatorul trupei Depeche Mode a murit din cauze naturale, la el acasă, în Marea Britanie, după cum a anunţat acum trupa într-un mesaj extrem de emoţionant.

Martin şi Dave au dezvăluit că Andrew Fletcher a suferit o disecţie de aortă în timp ce se afla acasă. Colegii de trupă, familia şi prietenii apropiaţi i-au organizat de curând o ceremonie extrem de frumoasă la Londra unde şi-au amintit de artist.

Depeche Mode a mulţumit pentru mesajele de susţinere şi toată dragostea pe care fanii au transmis-o în această perioadă extrem de grea pentru trupă.

“Am vrut să luăm un moment de pauză și să recunoaștem revărsarea de dragoste pentru Andy pe care am văzut-o de la voi toți în ultimele săptămâni. Este incredibil să vedem toate fotografiile, să citim toate cuvintele și să vedem cât de mult a însemnat Andy pentru voi toți. După cum vă puteți imagina, au fost câteva săptămâni ciudate, triste și dezorientate pentru noi aici. Dar am văzut și am simțit toată dragostea și sprijinul tău și știm că și familia lui Andy a simţit la fel.

În urmă cu câteva săptămâni, am primit rezultatul de la medicii legiști, pe care familia lui Andy ne-a cerut să-l împărtășim acum. Andy a suferit o disecție de aortă în timp ce era acasă pe 26 mai. Așa că, deși a fost mult, mult prea devreme, a murit din cauze naturale și fără suferințe prelungite.

L-am celebrat pe Andy la Londra săptămâna trecută, unde a fost o ceremonie frumoasă şi unde s-au vărsat câteva lacrimi, dar plină de amintiri grozave despre cine a fost Andy, povești din toate timpurile petrecute împreună și niște râsete bune. Andy a fost sărbătorit într-o cameră plină de mulți dintre prietenii și familia lui, familia noastră DM și atât de mulți oameni care l-au influenţat pe Andy și viețile noastre de-a lungul anilor. Să fim împreună a fost un mod foarte special de a ni-l aminti pe Andy.

Așa că vă mulțumim pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o lui Andy, familiei și prietenilor lui în ultimele săptămâni. Sincer asta înseamnă lumea pentru noi toți. Andy, ne va fi dor de tine, dar cu siguranță nu vei fi uitat. Cu dragoste, Martin și Dave!"