Magic News

Bono a dezvăluit că are un frate vitreg de care nu a ştiut până în anul 2000

Artistul irlandez Bono a povestit într-un interviu radiofonic despre familia sa, moartea mamei, relaţia tensionată cu tatăl şi existenţa unui frate vitreg.

Zeci de ani, Bono nu a ştiut că mai are un frate, despre care a aflat abia în anul 2000, cu un an înaiate ca tatăl lui să moară. “Am un frate pe care îl iubesc şi despre care nu ştiam că există”, a spus liderul trupei U2, care îşi promovează autobiografia"Surrender", care va fi lansată în noiembrie.

Artistul şi-a pierdut mama când avea 14 ani şi a avut o relaţie dificilă cu tatăl său, care a ascuns faptul că mai are un fiu. “Este o familie foarte apropiată", a explicat Bono, “şi mi-am dat seama că tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie frumoasă, care face parte din familie, şi apoi au avut un copil. Şi toate acestea au fost ţinute secret… Nimeni nu ştia”.

Bono a încercat să înţeleagă anumite lucruri şi a povestit cum “L-am întrebat dacă a iubit-o pe mama, iar el mi-a zis că da. Şi l-am întrebat cum de s-a putut întâmpla aşa ceva, iar el mi-a răspuns: 'Se poate' şi mi-a zis că a încercat să îndrepte lucrurile. Nu îşi cerea scuze, ci doar spunea că acestea sunt faptele şi că este împăcat cu asta", a mai spus artistul.

Acesta a relatat cum i-a cerut iertare tatălui său în timp ce se afla într-o capelă din Franţa: “Nu era nimeni acolo, am aprins o lumânare, m-am aşezat în genunchi şi am spus doar: 'Uite, îmi pare rău că nu am fost acolo pentru tine, ai trecut prin multe şi te rog să mă ierţi. După aceea, am simţit o eliberare”.