Make Life Magic

Melania Medeleanu: „De la un punct încolo, fericirea mai depinde și de noi”

Acțiunile Melaniei de la asociația Zi de Bine sunt repere solide pentru cum putem să transformăm lumea în care trăim în cea mai bună dintre lumile posibile.

Numele Melaniei Medeleanu se află în topul celor mai populare femei din România din toate timpurile, alături de personalități precum Ana Aslan, Majestatea Sa Regina Maria a României, Nadia Comăneci sau Ana Blandiana. Îi asociem numele cu solidaritatea socială.

Melania ne-a mărturisit că jobul de mamă este cel mai greu job din viața sa, că nedreptatea și lipsa de bun simț o consumă cel mai tare și că imprevizibilul vieții o face să profite de fiecare zi cât poate de bine: „viața e magică și scurtă, s-o trăim cu sens!” A primit o lecție magică în trenul de Oltenița, de la o doamnă cu profesia de femeie de serviciu. Nu ar renunța la empatie, deși vine cu suferință la pachet și spune că, oricât de dificile ar fi poveștile cu care se întâlnește, suferința sa nu se poate compara cu suferința celui pe care îl ajuți. Ca să faci bine fără să te descurajezi, e esențial să nu uiți că „nimeni nu e Dumnezeu, așa că e de-ajuns să-ți faci bucățica ta”.  Ascultă podcastul Magic People și află de ce „fiecare zi e Zi de Bine”!

Magic People: Melania Medeleanu

Make Life Magic, 00:48:36

Iulia Roșu, medic specialist în dermatologie și estetică medicală. Despre îngrijirea tenului matur.

Make Life Magic, 00:57:26

Matei Stănculescu, psiholog. Despre greșelile pe care le plătim cu sănătatea noastră mintală.

Make Life Magic, 01:02:02

Mirela și Liviu Mihăileanu, fondatorii Asociației Tzuby's Kids. Despre adopție și destine schimbate în bine.

Make Life Magic, 00:44:36

Foto: Mihai Vasilescu