Magic News

Cum a reacţionat Michelle Obama la noua melodie a lui Beyonce, “Break My Soul”

Beyonce a revenit şi a lansat “Break My Soul”, primul său single de pe albumul nou, “Renaissance”, care apare pe 29 iulie.

Fanii au fost super încântaţi, melodia a fost deja ascultată de aproape 5 milioane de oameni, iar printre cei încântaţi de această piesă se află şi Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii.

Aceasta a scris pe Twitter un mesaj, exprimându-şi bucuria de a putea asculta un astfel de cântec: „Regina @Beyonce, ai făcut-o din nou! „Break My Soul” este melodia de care avem cu toții nevoie în acest moment și nu mă pot opri să dansez și să cânt când o ascult.”


Beyonce este o prietenă bună a familiei Obama, în 2009 ea când la ceremonia de învestire a lui Barack Obama melodia “America Is Beautiful”. După ce Obama a fost reales preşedinte, Beyonce a cântat în 2013 imnul american la Washington.

“Renaissance” este primul album al lui Beyonce după “Lemonade”, în 2016. Nu se ştiu prea multe lucruri despre noul disc, decât că va fi lansat pe 29 iulie şi conţine 16 melodii. Tina Knowles, mama artistei, a dezvăluit că Beyonce a petrecut multe nopţi în studio pentru înregistrări. “A pus doi ani de dragoste în acest proiect”, a spus ea.