Magic News

Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow - După 25 de ani de la despărţire încă se iubesc

Poate că unii nu îşi mai amintesc, dar Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt au format un cuplu în urmă cu 25 de ani şi au fost la un pas de căsătorie. Logodna lor s-a încheiat de mult, dar ei încă se mai iubesc.

Gwyneth şi Brad s-au aşezat la o discuție care a fost publicată pe site-ul Goop al lui Paltrow, scrie CNN. În onoarea Zilei Tatălui, Paltrow l-a amintit pe regretatul ei tată, regizorul TV Bruce Paltrow, care a murit în 2002, după o luptă cu cancerul.

„Nu voi uita niciodată când ne-am logodit și el a venit la mine într-o zi, cu ochii plini de lacrimi, și mi-a spus: „Știi, nu mi-am dat seama niciodată ce înseamnă atunci când spun că vei câștiga un fiu. Câștig un fiu'”, a spus ea. "Ce impact a avut asupra ta? De ce l-ai iubit, deşi nu ne-am căsătorit, din păcate."

“ Da, corect, a spus Pitt râzând. Totul merge bine, nu-i așa?” „Da, da”, a răspuns Paltrow. „În sfârșit, l-am găsit pe Brad cu care trebuia să mă căsătoresc. Mi-a luat doar 20 de ani”.

„Și este minunat să te am ca prietenă acum”, a spus Pitt. Și chiar te iubesc. „Te iubesc atât de mult”, a răspuns Paltrow.

Brad şi Gwyneth au devenit cuplu în 1994, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Se7en”. S-au logodit în 1996 și s-au despărțit câteva luni mai târziu, în anul următor.

Ulterior, Brad Pitt s-a căsătorit și a divorțat de actrițele Jennifer Aniston și Angelina Jolie, în timp ce Paltrow s-a căsătorit și a divorțat cu solistul Coldplay, Chris Martin. Din 2018, ea este căsătorită cu producătorul Brad Falchuk.