Magic News

David Beckham a vizitat Veneţia împreună cu Harper. Momente de neuitat tată-fiică

David Beckham s-a aflat în weekend la Veneţia, oraş pe care l-a vizitat alături de adorabila lui fiică, Harper.

Victoria a rămas la Londra, dar nu a pierdut nimic din această excursie, pentru că fostul fotbalist a postat des pe Instagram.

Harper, care va împlini în curând 11 ani, a avut parte de o excursie de neuitat la Veneţia în compania tatălui ei, care i-a făcut toate poftele.

David a postat un clip în care apare alături de Harper, care poartă o pălărie super haioasă, cu urechi, în timp ce aceasta mănâncă îngheţată la 9 dimineaţă. “Nu îi spune nimic mamei de îngheţata de la ora 9. Iartă-ne, mami! Creând amintiri speciale cu Harper”, a scris David.


Victoria a răspuns printr-un comentariu şi a întrebat dacă va primi şi ea o pălărie la fel. “Vă iubesc atât de tare pe amândoi. Nimic mai bun decât să petreci timp cu tatăl” a scris ea.

Harper a avut parte şi de o plimbare cu gondola pe canalele din Veneţia şi şi-a însoţit tatăl la un eveniment organizat de Domenico Dolce la Teatrul Fenice. Pentru o seară atât de specială, fetiţa a fost foarte elegantă într-o rochie colorată, createăprobabil de mama ei, pe care a accesorizat-o cu o pereche de bascheţi.