Magic News

Demi Moore, la Paris în compania noului său iubit, un Chef celebru

Demi Moore a asistat la finala de tenis de la Roland Garros, iar alături de ea s-a aflat noul ei iubit, Daniel Humm, un Chef faimos.

Actriţa în vârstă de 59 de ani şi-a oficializat astfel noua sa relaţie şi a părut extrem de fericită alături de Daniel, cu 13 ani mai tânăr. Cei doi şi-au zâmbit, s-au sărutat, au făcut fotografii şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună, urmărind victoria lui Rafael Nadal.


Demi Moore şi Daniel Humm sunt împreună de câteva luni, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. “El este foarte şarmant, îi plac lucrurile frumoase, este un bărbat cultivat şi, în plus, ei au acelaşi simţ al umorului şi al aventurii”, a declarat un apropiat.


Daniel Humm este un bucătar elvețian și proprietar de restaurante, printre care se află Eleven Madison Park, considerat unul dintre cele mai bune, The NoMad și Davies and Brook. Bucătăria sa este axată pe ingrediente din surse locale, cu accent pe simplitate, puritate și arome de sezon. În 2021, Daniel Humm a reuşit să facă din restaurantul său primul restaurant vegetarian cu 3 stele Michelin.