Magic News

Shakira şi Gerard Pique şi-au anunţat despărţirea. Mesajul celor doi

Arista columbiană Shakira şi Gerard Pique, fotbalist la FC Barcelona, au confirmat că se despart după o relaţie de 12 ani.

“Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Împreună de 12 ani, Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) sunt părinţii a doi copii: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

S-au întâlnit în 2010, cu puţin timp înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud la care artista a cântat imnul oficial “Waka, Waka”, iar el avea să câştige titlul cu naţionala Spaniei. Timp de 12 ani au format un cuplu extrem de mediatizat, însă apariţiile lor împreună au fost destul de rare.

Din cauza carierelor lor, ei au stat mult timp la distanţa, iar Shakira recunoştea că e ca şi cum ar fi măritată cu un soldat. Însă în ultimele săptămâni s-au înmulţit zvonurile legate de problemele din cuplu. Shkira a negat că a ajuns la spital din cauza unei crize provocată de despărţire, ea dezvăluind că şi-a însoţit tatăl la spital după ce acesta a căzut.

Deşi motivul separării nu a fost dezvăluit, se pare că fotbalistul a fost infidel în mai multe rânduri.