Magic News

Parada Trooping the Colour: George, Charlotte şi Louis, în caleaşcă pe străzile Londrei

La Londra au început festivităţile care marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, iar astăzi a avut loc tradiţionala paradă militară, Trooping the Colour.

Cu această ocazie, familia regală britanică s-a întâlnit la Palatul Buckingham, iar Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis au fost în centrul atenţiei şi au fost salutaţi de britanicii veniţi în număr mare să vadă evenimentul.

Cei trei au sosit cu o caleaşcă în care s-a aflat şi mama lor, Kate Middleton, care a ales pentru acest moment o ţinută albă, o creaţie Alexander McQueen, reciclată, accesorizată cu o pălărie foarte chic, purtată peste părul strâns într-un coc.

Copiii au purtat ţinute în nuanţe de albastru: prinţul George a avut un costum foarte elegant, Charlotte a a arătat minunat într-o rochie bleu şi cu părul împletit, iar mezinul, Louis, a fost adorabil într-un costum cu specific marinăresc.

La eveniment au fost prezenţi Prinţul Charles, Camilla Parker Bowles, Prinţul William, Prinţesa Anne, Prinţul Edward şi Sophie de Wessex. Prinţul Charles, Prinţul William şi Prinţesa Anne şi-au făcut apariţia anul acesta pe cai, ediţia de anul acesta a Trooping the Colour fiind una deosebită, pentru că marchează cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.