Magic News

Smiley, concert la Sala Polivalenta. Duetul cu Gina Pistol a fost cel mai emoţionant moment al serii

Smiley a susţinut un concert la Sala Polivalentă, primul său show după doi ani de restricţii, iar evenimentul a fost plin de surprize.

Cel mai emoţionant moment al serii a fost acela în care artistul a cântat alături de Gina Pistol, iubita lui. Connect-R, Juno, DOC, Mario Fresh, Dorian, Guess Who, Cabron, Șatra B.E.N.Z. și Feli i-au fost alături lui Smiley, care a strâns peste 5000 de spectatori la Sala Polivalenta. Aceştia au avut parte de o mare surpriză când artistul a cântat alături de Gina melodia “Ne vedem noi”, o piesă scrisă în pandemie, cu gândul la iubita lui.


“Am facut-o si pe asta. Ce sa mai zic… inainte sa urc pe scena ma gandeam,avand un gol imens in stomac, ma gandeam:”cum era ma versul? ce venea dupa?”Asa emotii nu ma asteptam sa am. Nu pentru ca as avea pretentii de cantareata (cu toate ca acasa,la dus,cant foarte bine) dar nu voiam sa stric acest moment.Va multumesc pentru sutele de mesaje frumoase,pentru toate pozele si filmuletele,pentru energia voastra minunata…si pentru toate cadourile pe care le-a primit Jospehine din partea unor oameni minunati.,oameni pe care nu-i cunoastem.Va multumesc pentru ca ati fost MI-NU-NATI!Iar tu @smiley_omul,tu ai fost FABULOS! Felicitari @ceamaitaretrupadinseeuropei!Felicitari tuturor artistilor care au urcat,aseara, pe scena! Felicitari oamenilor din spatele scenei care au muncit pentru acest spectacol! Si sa nu uit:LA MUTLI ANI COPILASI dragalasi,indiferent de varsta!”, a scris Gina.

Smiley şi-a încântat fanii cu piese precum „Acasă”, „Oarecare”, „Vals”, „Pierdut buletin”, „Oficial îmi merge bine”, „Cai verzi pe pereți”, „În lipsa mea”, „Aprinde scânteia”, „În stație la Lizeanu” sau „De unde vii la ora asta”, piese compuse și lansate în ultimii doi ani, precum „Până când”, „Locul sfințește omul”, „Bani mulți” (feat Șatra BENZ), „Până la tine” sau „Purtat de vânt”, dar a lansat şi o melodie nouă, “Scumpă foc”.


„A fost un vis împlinit acest concert, am visat la el doi ani de zile și parcă a fost mai frumos decât în orice închipuire. Mulțumesc celor care au fost alături de mine pe scenă, în backstage, dar mai ales în sală, oamenilor care ne ascultă muzica și ne dau sensul și bucuria de a continua pe acest drum. A fost o revedere emoționantă, plină de energie și emoții în care parcă ne-am arătat ca-ntre prieteni, așa cum suntem și cum ne-au lăsat ultimii doi ani să devenim. Mulțumesc și abia aștept să ne revedem. Acum gata, a început vara, să ne bucurăm de tot ce ne aduce!”, a declarat Smiley.