Magic News

Priscilla Presley - Cu ochii în lacrimi la premiera filmului “Elvis”, de la Cannes

Cinematografia şi muzica şi-au dat încă o data mâna la realizarea filmului “Elvis”, prezentat la Cannes, în afara competiţiei oficiale.

Opt ani i-au trebuit regizorului Baz Luhrmann să realizeze filmul despre Regele Rock’n’Roll-ului, iar la premieră a invitat-o pe Priscilla, fosta soţie a artistului. Ea şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături Austin Butler, actorul care îl interpretează pe Elevis, de Tom Hanks şi de regizorul Baz Luhrmann, lor alăturându-li-se Olivia DeJong şi Kelvin Harrison Jr.

Priscilla a fost copleşită de emoţie după ce pelicula a fost ovaţionată timp de 12 minute, cele mai lungi aplauze de până acum. În vârstă de 77 de ani, Priscilla a fost căsătorită cu Elvis între 1967 şi 1973 şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile. După proiecţie i-a îmbrăţişat pe regizor şi pe Austin Butler, iar Buz a fost evident mişcat de felul cum publicul a primit noul lui proiect.

Pelicula a fost filmată în perioada pandemiei, iar regizorul a recunoscut că a crezut că nu o va termina niciodată. Curajul lui Tom Hanks care a revenit pe platourile de filmare după ce a trecut prin boală şi determinarea echipei au fost esenţiale, iar filmul a ajuns acum la Cannes.

Lisa Marie Presley și nepoata cântărețului, Riley Keough, au apreciat şi ele filmul, pe care l-au găsit spectaculos. Lisa Marie a avut numai cuvinte de laudă despre Austin, care “a întruchipat frumos inima şi sufletul tatălui meu” şi despre care spune că ar trebui să primească Premiul Oscar.