Magic News

„A Beautiful Noise”, musicalul despre Neil Diamond, va avea premiera mondială în luna iunie

Muscalurile de pe Broadway au fost mereu la granița dintre teatru și cinematografie. Multe dintre ele au făcut pasul spre cea de-a șaptea artă, trecând prin diverse modificări, în vreme ce altele au fost lansate în cinematografe ca produs finit al unei singure reprezentații.

Suntem într-o perioadă de glorie a nișei numită „biopics”, lucru care se vede chiar și în celebrul Broadway. Conform presei americane de specialitate, la New York repetițiile sunt în plină desfășurare pentru „A Beautiful Noise”, un musical despre viața și în special cariera marelui Neil Diamond.

Datele pentru reprezentațiile de la New York au fost anunțate astăzi de producătorii Ken Davenport și Bob Gaudio. Aceștia spun că datele pentru Broadway coincid cu cea de-a 50-a aniversare a unei serii de concerte oferite de Diamond în octombrie 1972 la Winter Garden Theatre din Broadway. Avanpremierele vor începe miercuri, 2 noiembrie, la Teatrul Broadhurst, iar premiera oficială va fi duminică, 4 decembrie. Mai mult decât atât, musicalul, care conține o serie de zeci de cântece ale lui Diamond, va avea premieră mondială la Teatrul Colonial Emerson din Boston, unde se va juca într-un pachet teatral limitat la șase săptămâni de marți, 21 iunie până duminică, 31 iulie.

Continuarea AICI