Magic News

O nouă tragedie pentru Nick Cave. Legendarul artist mai pierde un fiu

Nick Cave trăieşte o nouă dramă. Artistul în vârstă de 64 de ani l-a pierdut pe fiul lui, Jethro Lazenby, la şapte ani distanţă după moartea unui alt fiu, Arthur.

Jethro Lazenby, fiul lui Nick Cave şi al lui Beau Lazenby, a murit la vârsta de 30 de ani, după ce a fost eliberat dintr-o închisoare din Melbourne în urmă cu două zile. Tânărul a fost închis pentru că şi-a agresat mama şi a încetat din viaţa la şapte ani după fratele lui Arthur, în vârstă de 15 ani, care a căzut de pe o stâncă din Brighton.


Nick Cave a confirmat decesul fără a dezvălui şi cauza morţii şi a transmis un scurt mesaj: „Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a decedat. Am fi recunoscători pentru respectarea intimităţii familiei în acest moment.”, a spus artistul.

Jethro Lazenby a fost eliberat din închisoare pe cauţiune, el fiind închis pentru că şi-a agresat mama. Cei doi s-au certat din cauza ţigărilor, iar Jethro a lovit-o cu genunchiul în faţă. Un judecător hotărâse să urmeze un tratament împotriva abuzului de substanţe şi trebuia să stea departe de mama lui timp de 2 ani. Se pare că tânărul fusese diagnosticat cu schizofrenie, iar în 2018 a fost judecat pentru violenţă împotriva iubitei lui.

Jethro Lazenby şi Nick Cave au avut o relaţie complicată, el cunoscându-şi tatăl abia când avea şapte ani. Născut la Melbourne, Jethro Lazenby a lucrat ca model şi a avut câteva roluri în filme. El a venit pe lume cu 10 zile înainte de un alt fiu al artistului, Luke, pe care Nick l-a avut cu fosta lui soţie, Viviane Carneiro. În 2008, Nick Cave vorbea despre relaţia complicată pe care a avut-o cu Jethro. “A fost o perioadă dificilă, dar s-a terminat cu bine. Spre eternul meu regret, nu l-am întâlnit pe Jethro la început, dar acum suntem în relaţii foarte bune”.