Magic News

Jake Bon Jovi, într-un pictorial super sexy. La 19 ani, arată exact ca tatăl lui, Jon, în tinereţe

Jake Bon Jovi, fiul celebrului Jon Bon Jovi, este vedeta celui mai recent număr al revistei “Man About Town”.

Cu părul său blond şi trăsăturile extrem de frumoase, Jake arată la 19 ani exact ca tatăl lui în tinereţe. Din păcate pentru fetele care suspină la vederea fotografiilor, Jake are deja o iubită şi încă una foarte cunoscută, Millie Boby Brown, cu care a apărut şi pe covorul roşu la Premiile BAFTA.

Spre deosebire de tatăl lui, Jake nu îşi doreşte o carieră în muzică, fiind atras de cinematografie. Din acest motiv, el s-a mutat de la New York la Londra, unde visează să primească şi primele roluri. Iar Jon Bon Jovi este total de acord cu alegerile lui Jake, artistul încurajându-l să îşi găsească propriul drum în viaţă.

La şedinţa foto pentru “Man About Town, Jake îşi etalează corpul foarte bine lucrat sau apare în fotografii în care poartă haine ale unor branduri celebre. „Ceea ce împărtășesc cu tatăl meu este dragostea noastră pentru filme”, a dezvăluit fiul lui Jon.

Jake Bon Jovi este fiul lui Jon cu Dorothea Hurley, iubita lui din liceu, cei doi având împreună patru copii şi o relaţie minunată.