Magic News

Celine Dion, înconjurată de copiii săi de Ziua Mamei. Mesajul ei special pentru mamele din Ucraina şi din lumea întreagă

În acest weekend, în unele locuri din lume s-a celebrat Ziua Mamei, ocazie perfectă pentru celebrităţi să dezvăluie fotografii adorabile, cu familia.

Celine Dion le-a arătat fanilor o fotografie în care apare alături de cei trei băieţi ai ei, o fotografie rară, de familie, care i-a încântat pe fani.

După ce şi-a anulat concertele din Europa, Celine apare fericită, artista fiind înconjurată de cei trei fii şi se declară recunoscătoare pentru acest moment.

Ea le-a adus un adevărat omagiu mamelor care trec prin momente dificile şi le-a dedicate această zi tuturor femeilor care îşi fac griji pentru copiii lor şi fac tot posibilul pentru a-i şti în siguranţă:

“De Ziua Mamei, mă simt foarte privilegiată să pot fi alături de copiii mei și am un gând cu totul special pentru acele mame din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii... Și mă gândesc la acele mame care sunt mereu îngrijorate pentru siguranța copiilor lor... și, de asemenea, la acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lucrurile necesare în vieța. Aceste mame sunt cu adevărat cele mai curajoase și le dedic această zi specială. Ne rugăm ca ele să găsească mângâiere pentru familiile lor și pace în această lume.”