Magic News

Blake Lively şi Ryan Reynolds, cuplul serii la MET Gala 2022. Blake a furat privirile cu o rochie Versace fabuloasă

Blake Lively şi Ryan Reynolds au fost aleşi gazdele ediţiei de anul acesta a MET Gala, iar cei doi au reuşit să se achite cu succes de această misiune.

Au sosit pe covorul roşu ţinându-se de mână şi au pozat în faţa zecilor de fotografi prezenţi la eveniment. Părinţi a trei fetiţe, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar acum au avut o nouă ocazie să arate cât de bine se potrivesc.

Bineînţeles, cea care a furat toate privirile a fost Blake, care a purtat o rochie Versace, cameleonică, o creaţie demnă de un eveniment atât de glam. Prima dată, rochia s-a dezvăluit în nuanţe de roz și cupru, pentru ca la mijlocul treptelor să apară o trenă lungă de un albastru strălucitor.

„În loc să mă uit la modă pentru a inspira rochia, m-am uitat la arhitectura din New York”, a explicat ea pentru The Cut. Diadema ei a amintit de Statuia Libertății, bustul său de Empire State Building, iar trena de tavanul din Grand Central Station.

Nici machiajul ei nu a fost lăsat la voia întâmplării. „Look-ul lui Blake este inspirat de metale și cupru în nuanțe calde pentru a scoate în evidență rochia ei Versace”, a spus makeup artistul Kristofer Buckle.