Magic News

Celebrităţi pe covorul roşu la Gala MET 2022 (partea a II-a)

Unele dintre cele mai importante nume din modă, muzică şi cinematografie au păşit pe covorul roşu al unui dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, Gala MET 2022.

Considerat un adevărat Oscar al modei, evenimentul a fost anulat în 2020, iar acum expoziţia de la The Costume Institute a fost gândită ca un spectacol în două acte.

Prima lansare a avut loc oficial pe 18 septembrie 2021 şi a fost găzduită de Anna Wintour Costume Center, iar cea de-a doua expoziție, In America: An Anthology of Fashion, își va deschide porțile pe 5 mai 2022.

În fiecare dintre cele 21 de camera ale muzeului, povestea celor 300 de ani de istorie a ţării va fi spusă de către un regizor de film.

Pentru ediţia de anul acesta, au fost aleşi Blake Lively şi Ryan Reynolds, actriţa Regina King şi superstarul Lin-Manuel Miranda, iar președinții de onoare au fost Tom Ford, Adam Mosseri și Anna Wintour.

Şi, ca în fiecare an, celebrităţile s-au întrecut în ţinute spectaculoase, pe care vă invităm să le admiraţi în galeriile foto.