Magic News

Ciprian Dinu se alătură echipei Magic FM

Cunoscutul om de radio Ciprian Dinu (43 de ani), cu 28 de ani la activ în domeniu, s-a alăturat echipei Magic FM.

Luni, 2 mai, Ciprian Dinu va începe activitatea pe linia de program „drive” de la Magic FM, unde va putea fi ascultat în fiecare zi de luni până vineri, pe tronsonul 16.00 -19.00.

Înainte de Magic FM, Dinu a acumulat, începând de la vârsta de 14 ani, o bogată experiență radio la mai multe posturi, la care a realizat de la matinal și linii de după-amiază la programe de weekend. Cel mai recent, noua voce din portofoliul Magic FM a fost la Europa FM, mai întâi, director de creație și, ulterior, director de programe.

Ce va face Ciprian Dinu la Magic FM?

„Mă bucur să mă alătur companiei cu o poziție dominantă pe piața radio din România. Sunt onorat să lucrez la Magic FM, iar noua mea postură e o veritabilă provocare. La Magic FM, voi aduce zilnic, de luni până vineri, informația de care au nevoie ascultătorii și muzica pe care o iubesc, pentru o deconectare cât mai plăcută. Pe scurt, uită de griji în drumul spre casă și încheie-ți ziua de lucru binedispus!”.

Magic FM e operat în România de Antenna Group, o companie internaţională media şi de divertisment, cu operaţiuni în Europa, America de Nord şi Australia, care investeşte în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producţii TV, radio şi muzicale. În portofoliul companiei intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV si Kiss FM Chișinău.