Magic News

Jessica Biel - Mărturisiri despre căsătoria cu Justin Timberlake: “Am avut suişuri şi coborâşuri ca toată lumea”

Justin Timberlake şi Jessica Biel se pregătesc să aniverseze 10 ani de căsătorie, ocazie cu care actriţa a făcut câteva confesiuni despre viaţa de familie.

Căsătoriţi din 2012, ei au doi copii împreună, iar Jessica este recunoscătoare pentru viaţa pe care o au: “Uneori am impresia că cei 10 ani au trecut cât ai clipi din ochi, iar alteori îmi spun că 10 ani rerezintă o perioadă importantă în viaţa cuiva”.

Justin Timberlake a întâlnit-o pe Jessica Biel în 2007, la ceremonia Globurilor de Aur. S-au îndrăgostit repede, însă după 4 ani de relaţie, cuplul a trecut printr-o criza, iar cei doi s-au despărţit pentru scurt timp. Câteva luni mai târziu s-au logodit după care s-au hotărât să se căsătorească în Italia unde au organizat o ceremonie somptuoasă.

Cu ocazia aniversărilor lor, Justin şi Jessica şi-au spus de fiecare dată cuvinte extrem de frumoase, arătându-şi recunoştinţă şi mărturisindu-şi iubirea. Când Jessica a împlinit 40 de ani, în luna martie, Justin i-a scris un mesaj extrem de frumos: „Fie că stai întinsă pe canapea, că mă omori la sală sau că te deghizezi alături de mine la petreceri prostești... te descurci în orice situație.” Te iubesc și te sărbătoresc în fiecare zi”

Jessica a recunoscut acum că nu a fost totul roz în relaţia lor, însă nu poate fi decât fericită pentru numeroasele momente trăite alături de Justin. “Am avut suişuri şi coborâşuri ca toată lumea, însă sunt mândră de tot ce am trăit, fericită şi îmi place viaţa alături de el”, a mai spus actriţa.

În 2019, cuplul a trecut printr-un moment dificil după ce Justin a fost surprins în compania actriţei Alisha Wainwright, partenera sa din pelicula “Palm”. După apariţia fotografiilor, artistul le-a cerut iertare soţiei şi apropiaţilor. A mărturisit că nu s-a întâmplat nimic între el şi Alisha, că băuse mult şi că a făcut o gravă eroare de judecată. “Nu este exemplul pe care vreau să îl dau fiului meu… şi vreau să mă concentrez să fiu cel mai bun soţ şi tată posibil”.