Magic News

Filme must see cu Jessica Chastain

Jessica Chastain a obținut Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din 2022, în cadrul galei care a avut loc pe 27 martie, la Los Angeles.

Trofeul i-a fost acordat pentru interpretarea formidabilă a lui Tammy Faye Bakker, soția controversatului teleevanghelist Jim Bakker, din „The Eyes of Tammy Faye. Producția cinematografică regizată de Michael Showalter a adus în prim-plan căsătoria tulbure a familiei Bakker și sprijinul lui Tammy Faye pentru drepturile LGBTQ+.

Pe numele complet, Jessica Michelle Chastain s-a născut pe 24 martie 1977, în Sacramento, California, S.U.A. Este cunoscută pentru autenticitatea cu care a interpretat o mulțime de roluri formidabile, așadar astăzi o celebrăm și urmărim o parte notabilă din filmografia bogată a actriței:

9. Salomé (2013)

Jessica Chastain a jucat într-un film regizat de Al Pacino, care joacă și rolul principal. Intitulat „Salomé” (2013), drama americană din 2013 este un film experimental care a prezentat un documentar bazat pe piesa omonimă a lui Oscar Wilde din 1891.

8. „The Help”/ Culoarea Sentimentelor (2011)

În „The Help”, câștigătoarea de Premiu Oscar a interpretat-o pe Celia Foote, filmul fiind o dramă emoționantă, cu umor fin și speranță, despre prietenie, curaj și schimbări sociale. The Help le mai are în distribuţie pe Emma Stone, Viola Davis şi Octavia Spencer în rolurile lui Skeeter, Aibileen şi Minny, trei femei diferite dar la fel de îndrăzneţe, care se unesc împotriva regulilor rigide de segregare rasială ce marcau statul american Mississippi în anii '60. Prietenia celor trei, care le pune pe toate în primejdie, le dă curajul să depăşească barierele sociale şi să înfrunte mentalităţile celor din jur.

Vezi continuarea AICI