Magic News

John Travolta şi fiul lui, Ben, au adoptat căţelul adus de Jamie Lee Curtis la Gala Oscar

Actorul John Travolta nu a plecat de la ediţia Premiilor Oscar de anul cu o statuetă de aur, însă a ajuns acasă cu ceva mult mai preţios şi anume un pui de căţel.

În timpul unui omagiu adus regretatei actriţe Betty White, Jamie Lee Curtis a venit pe scenă cu un câine pe nume Mac N Cheese, amintind publicului de implicarea lui Betty White în salvarea animalelor și încurajând telespectatorii să adopte mai degrabă decât să cumpere.

Mesajul l-a atins pe John Travolta și pe familia lui, pentru că după ceremonie, fiul Ben, fiul lui în vârstă de 11 ani, l-a adoptat Mac N Cheese.

Jamie Lee Curtis a distribuit o fotografie adorabilă cu actorul, fiul său și noul lor câine, toți zâmbind în fotografia postată pe Instagram.

„Un sfârșit magic al poveștii de aseară. La premiile Oscar am reluat legătura cu prietenul meu, John Travolta. @johntravolta Am jucat împreună în filmul PERFECT în 1984. Părăsesem deja teatrul Dolby aseară după ce o onorasem pe Betty White și mă îndreptam spre casă când cineva mi-a trimis un mesaj cu o fotografie cu John şi cu Ben ținându-l pe Mac N Cheese în braţe”.