Magic News

Celine Dion la 54 de ani. Top cele mai reuşite apariţii

Celine Dion îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 30 martie, artista născută în Canada împlinind 54 de ani.

În această zi îi va avea cu siguranţă alături pe pe cei trei copii, Rene-Charles, Eddy şi Nelson, iar diva va primi numeroase mesaje de felicitare din partea fanilor nerăbdători să o vadă din nou pe scenă.

Celine a dispărut în ultimii doi ani din atenţia publicului, pandemia, dar şi problemele de sănătate făcând-o să îşi anuleze turneele şi concertele.

Artista îşi pregăteşte revenirea şi, cu siguranţă, ne va încânta din nou cu vocea, dar şi cu ţinutele sale ultra chic. În ultimii ani, ea şi-a conturat un stil foarte glam, o adevărată victorie pentru artista care a avut multe complexe în copilărie şi tinereţe.

“Nu aveam încredere în mine când eram tânără, nu mă vedeam drăguţă. Aveam probleme cu dantura şi eram foarte slabă”, mărturisea ea. La 50 de ani avea să devină imaginea unui brand foarte cunoscut şi spunea că acest lucru e ca un miracol.

A reuşit să treacă peste complexe vorbind despre acest lucru, este astăzi adorată de milioane de fani şi şi-a creat un stil, reinventându-se de fiecare dată şi purtând ţinute extravagante.