Magic News

Jada Pinkett Smith rupe tăcerea după incidentul de la Premiile Oscar

Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, a avut o primă reacţie după incidentul de la Premiile Oscar, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Jada Pinkett Smith pe Instagram.

Umoristul Chris Rock a făcut o glumă despre Jada, comparând-o cu Demi Moore, care s-a tuns zero pentru a juca în filmul “G.I. Jane”. Jada are însă o problemă medicală, soţia lui Will Smith suferind de alopecie, iar remarca lui Chris Rock l-a deranjat teribil pe Will Smith.

Acesta a mers pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock spre marea uimire a audienţei, iar gestul său a fost aspru judecat.

Mai târziu, în aceeaşi noapte, Will Smith a primit premiul Osar pentru Cel mai bun actor în rol principal, iar actorul a acceptat premiul cu lacrmi în ochi. Ziua următoare el a scris un mesaj pentru a-i cere scuze lui Chris Rock, care a ales să nu depună plângere. „Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a scis Will Smith, în timp ce biletele la spectacolele lui Chris Rock se vând foarte bine după incident.

Academia Americană de film a taxat şi ea comportamentul lui Will Smith, declarând că nu acceptă violenţa sub nicio formă.