Magic News

Membrii familiei regale, împreună pentru a-i aduce un omagiu Prinţului Philip

Pe 9 aprilie se va împlini un an de la moartea Prinţului Philip, ocazie cu care Regina Elisabeta a II-a a organizat o ceremonie la Catedrala Westminster, la care a participat toată familia regală.

După turneul lor din Caraibe, Kate şi William au revenit în Regatul Unit şi au asistat la slujbă alături de cei doi copii mai mari, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles, Prinţesa Anne, Prinţesa Eugenie, Prinţesa Beatrice, Peter Phillips şi fiicele lui, Isla şi Savannah, Zara şi Mike Tindall împreună cu fetiţa lor, Mia, au fost de asemenea, prezenţi.

Printre invitaţi s-au aflat şi Regele Felipe al Spaniei şi Regina Letizia, Regele Carl XVI Gustaf al Suediei şi Regina Silvia sau Regele Philippe al Belgiei.

Regina Elisabeta a II-a a apărut din nou în public după ce a fost bolnavă de Covid şi a a venit la ceremonie împreună cu Andrew, fiul ei, căruia îi arată astfel susţinere după scandalul în care a fost implicat.

Marii absenţi au fost Prinţul Harry şi Meghan Markle, Harry explicând că nu poate veni în Marea Britanie pentru că nu mai beneficiază de protecţie din partea poliţiei din momentul în care a renunţat la atribuţiile regale.