Magic News

Filmul „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie’’ a avut premiera de gală: „Un film care te face să zâmbești în mod real’’

Avanpremiera filmului „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie’’ a strâns un număr mare de participanţi la evenimentul de gală ce a avut loc în Bucureşti, în data de 22 martie, la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

Producția “Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie’’ este primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copiiiar vizionarea de aseară a bucurat şi emoţionat un număr impresionant de vedete locale, oameni din industria filmului, presă, televiziune şi influenceri prezenți la eveniment.   “Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie“ spune povestea unei fetițe de 12 ani, Mara, care alături de familie și prieteni pornește într-o aventură plină de momente de umor, emoție și speranță.    Filmul, realizat după un scenariu scris de Mihai Mănescu, Andrei Huțuleac și Matei Dima, în regia lui Andrei Huțuleac, unul dintre cei mai talentaţi regizori ai tinerei generaţii, are în distribuţie nume precum: Maya Noelle Prediger, Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu.  

‘’Un film care te face să zâmbești în mod real. Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie’’ este atipic filmelor românești: mesajul său pozitiv te face să îți recapeți încrederea în umanitate. Din 25 martie apare în toate cinematografele și vă recomand să mergeți să îl vedeți. Mai ales că scopul iniţial al acestui film este acela de a ajuta pacienţii care suferă de o boală incurabilă, întreaga sumă colectată în urma vânzărilor de bilete fiind direcționată către pacienții HOSPICE.’’, declară Cosmin Nedelcu (Micutzu), actor în filmul „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie’’.

Continuarea AICI