Magic News

Kate Middleton, într-o rochie Vampire’s Wife, creată de soţia starului rock Nick Cave

Kate Middleton şi Prinţul William se află într-un turneu în Caraibe, cei doi întâlnindu-se cu membri ai comunităţii locale şi oficiali.

Ducesa de Cambridge a apărut la o recepţie oficială organizată în Belize într-o superbă rochie creată de fostul model al anilor 90, Susie Cave, soţia starului rock Nick Cave. Aceasta a fondat brandul The Vampire’s Wife, iar Kate adoră aceste creaţii, ea mai purtând o astfel de ţinută şi la Dublin, în 2020. Soţa Prinţului William a purtat atunci o rochie verde, feminină şi rafinată  reată de fosta muză a designerilor Vivienne Westwood şi Philip Treacy.

În Belize, Kate a ales modelul Light Sleeper, într-o nuanţă de roz, cu mâneci cu volane, care ilustrează tradiţia britanică şi cultura din Belize. Rochia roz, lungă, strălucitoare, care costă 2500 de lire a fost accesorizată cu pantofi Jimmy Choo, cercei masivi Onitaa şi un clutch Maya, alb, brdat cu motive tradiţionale.

Rozul este o culoare iubită de designeri în sezonul primăvară-vară 2022, ea regăsindu-se în creaţiile prezentate la Săptămânile Modei, de la Versace la Tom Ford.

Cuplul a avut parte de provocări în timpul acestui turneu, locul unui eveniment fiind schimbat după ce au apărut proteste ale rezidenţilor locali care au lansat acuzaţii la adresa reginei şi a urmaşilor ei din cauza perpetuării sclaviei.   

După Belize, cuplul se va deplasa în Jamiaca şi apoi în Bahamas, unde Kate va avea noi apariţii strălucitoare.