Magic News

Leonardo DiCaprio susţine victimele războiului din Ucraina. Fotografia din România care l-a emoţionat pe actor

Leonardo DiCaprio este unul dintre actorii care se implică activ în strângerea de fonduri pentru victimele războiului din Ucraina.

Actorul a postat un mesaj emoţionant, însoţit de mai multe fotografii, iar prima dintre ele este din România, unde ajung numeroşi refugiaţi, în special mame cu copii, care fug din calea tancurilor şi bombelor armatei ruse.

„Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum @SavetheChildren, @careorg @IRC și @refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

Prima fotografie aleasă de actor înfățișează o mamă din Ucraina, care a ajuns în România alături de cei doi copii mici şi care primeşte ajutor de la un voluntar ISU. Fotografia a fost realizată de Camelia Iordache pentru Salvaţi Copiii România. Alte imagini surprind dezastrele produse în Ucraina, dar și femei și copii întâmpinați de voluntari de la UNICEF.

Despre Leonardo DiCaprio s-a spus recent că ar fi donat 10 milioane de dolari pentru organizaţiile caritabile care oferă sprijin în Ucraina, însă ştirea nu a fost confirmată. Se pare că actorul ar fi donat totuşi o sumă importantă către CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Agenția ONU pentru refugiați și Salvați Copiii.