Magic News

Motivul pentru care Kate şi Wiliam au ratat Premiile BAFTA

Prinţul William şi Kate Middleton au fost marii absenţi ai Premiilor BAFTA, ceremonie la care participă aproape fără întrerupere de mai mulţi ani.

Din 2011, Prinţul William prezidează British Academy of Film and Television Arts, iar absenţa cuplului regal s-a făcut simţită.

Kate şi William au apărut însă în public la începutul săptămânii la ceremonia organizată cu ocazia Commonwealth Day, care a avut loc la Westminster, nu departe de Palatul Buckingham. Cel mai probabil, Ducii au preferat să se concentreze pe ceremonia importantă de a doua zi decât să îşi petreacă seara la Royal Albert Hall.  

Pentru această apariţie, Kate a ales un mantou albastru Catherine Walker, accesorizat cu o pălărie şi mănuşi, în timp ce William a purtat un costum bleumarin. Culoarea albastră a fost un mic omagiu pe care cuplul l-a adus poporului ucrainean, care trece în aceste zile printr-un război devastator.

Ducesa a purtat un set de bijuterii cu safire, care i-a aparţinut Prinţesei Diana, din care face parte şi inelul pe care l-a primit de la William în ziua logodnei.

Regina Elisabeta nu a putut fi prezentă, din păcate, starea sa de sănătate fiind în ultima vreme destul de fragilă. Ducii de Cambridge au fost însoţiţi de Prinţul Charles şi de Camilla Parker Bowles.