Magic News

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur - Mărturisiri emoţionante despre operaţia prin care a trecut fiul lor, Kadri

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au trecut de curând printr-un moment extrem de dificil, după ce Kadri, băieţelul lor, a suportat o intervenţie chirurgicală complicată.

Kadri este cel mai mic copil al cuplului, cei doi mai având două fete, Sofia şi Roxana, pe care au adoptat-o.

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea. Încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng”, a scris Dana Nălbaru pe contul personal de Instagram. 

Dana şi Dragoş au povestit într-un videoclip despre această experienţă, care i-a luat total pe nepregătite, şi despre cum au fost ajutaţi de Casa Ronald McDonald să depăşească această perioadă dificilă.

„Noi am ajuns în spital și am aflat dimineața pe la ora 5 că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu ai timp să te pregătești pentru nimic”, a spus Dragoș Bucur.

„Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută”, a adăugat artista.

„Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, a declarat actorul. „Nu am putut intra amândoi, a trebuit să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină. În momentul în care băiețelul nostru dormea, veneam, mă schimbam, mă spălam, mâncam și mă duceam înapoi până să se trezească. Faptul că am putut să fiu alături de el tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a mai spus Dana Nălbaru