Magic News

Jennifer Aniston - Mesaj pentru toate fetele şi femeile din Ucraina

De Ziua Internaţională a Femeii, Jennifer Aniston a ales să le aducă în prim-plan pe fetele şi femeile din Ucraina, care îşi apără în aceste zile ţara.

Actriţa din “Friends” a postat mai multe imagini cu aceste femei incredibile şi şi-a îndemnat fanii să le ofere ajutor, făcând o donaţie.

„Mă gândesc la femeile și fetele din Ucraina și din toată lumea care luptă eroic pentru țara și poporul lor. Ca soldați, ca mame, ca organizatoare, ca protestante, ca jurnaliste… Pentru aceste femei care își riscă viața în Ucraina și în țările vecine: sunteți incredibile și întreaga planetă vă sprijină”, a scris actriţa.

„Știu că e greu să îți dai seama care e cea mai bună metodă prin care poți ajuta, așa că las câteva link-uri și metode prin care poți oferi suport acestor femei”, a mai adăugat Jennifer.

Dintre organizațiile pentru care se pot face donaţii, Jennifer Aniston le-a amintit pe: Come Back Alive, World Central Kitchen, Care.org și Crucea Roșie Ucraina.

Actriţa se alătură astfel altor celebrităţi de la Hollywood, care susţin poporul ucrainean: Leonardo DiCaprio, Mila Kunis, născută în Ucraina şi Ashton Kutcher sau Ryan Reynolds şi Blake Lively, fiecare făcând donaţii importante în ultimele zile pentru Ucraina.