Magic News

După 37 de ani, Sting a cântat din nou melodia “Russians”, în semn de solidaritate cu Ucraina. Mesajul artistului

Sting a cântat melodia “Russians”, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece, făcând un apel la solidaritate şi donaţii pentru poporul ucrainean.

Piesa face parte de pe primul lui album,The Dream of the blue Turtles” şi a fost scrisă când lumea trăia sub ameninţarea unui atac nuclear. După aproape 40 de ani, artistul a reluat această melodie pe contul său de Instagram.

Sting lansează un apel către poporul rus, să nu rămână indiferent şi îşi îndeamnă fanii să doneze pentru refugiaţii ucraineni.

"Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea - Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, a fost mesajul pentru pace al lui Sting.