Magic News

Adrian Hădean găteşte pentru refugiaţii din Ucraina - “Să fie bogat, să fie gustos și cald”

Chef Adrian Hădean s-a mobilizat rapid şi a venit în ajutorul refugiaţiilor ucraineni care ajung în România.

Mame cu copii în braţe sau de mână fug din calea războiului şi au parte de o primire călduroasă după ce trec graniţa şi ajung în România.

Mii de oameni s-au mobilizat şi au trimis ajutoare către punctele de frontier cu Ucraina, iar alţii s-au oferit voluntari.

Adrian Hădean face ceea ce ştie el cel mai bine, găteşte, iar acum face acest lucru la Sighetu Marmaţiei, în restaurantul aflat chiar pe frontieră.

"Dragii mei, sunt la Sighetu Marmaţiei, la graniţa dintre România şi Ucraina. Aici continuă să sosească refugiaţi, iar noi ne apucăm să facem mâncare în restaurantul care este chiar pe frontieră. Din fericire, am găsit acest loc şi omul vrea să se partenerieze cu World Central Kitchen şi Solidar Social în această acţiune. Gătim mâncarea în bucătăria lui, servim oamenii care trec pe aici şi vor să mănânce o supă caldă sau o tocană, respectiv, pe cei care sunt deja cazaţi în câteva centre din Sighetul Marmaţiei şi petrec acolo o noapte, două nopţi, trei nopţi, până când vor pleca mai departe", a anunţat Adi Hădean de la punctul de frontieră Siret. 

O supă caldă sau o tocană, o porţie de paste penne cu sos ragu din carne de vițel și legume este tot ce au nevoie oamenii care ajung epuizaţi în România, după multe ore de mers pe jos, prin frig. “Să fie bogat, să fie gustos și cald”, este deviza lui Adi Hădean, iar cei care vor să ajute ca refugiaţii să aibă o masă caldă, o pot face donând pentru asociaţia https://activsocial.adihadean.ro.