Magic News

Britney Spears îşi scrie memoriile pentru o sumă fabuloasă

Britney Spears a ieşit de curând de sub tutela tatălui ei, iar artista în vârstă de 40 de ani a încheiat deja un contract fabulos.

Britney va scrie o carte despre viaţa ei în care va povesti despre drumul spre celebritate, relaţia cu familia şi tutela abuzivă.

Editura Simon & Schuster este cea cu care a semnat contractul cu vedeta pop pentru o sumă de 15 milioane de dolari, după o licitaţie în care au intrat mai multe case de editură. 

O sursă anonimă a declarat pentru Page Six că „acordul este unul dintre cele mai mari din toate timpurile, după cel al familiei Obama”. Preşedintele şi prima doamnă au semnat un acord estimat la 65 de milioane de dolari pentru a scrie mai multe cărţi pentru Penguin Random House în 2017. Bill Clinton a obţinut şi el 15 milioane de dolari în 2001 pentru cartea “My Life”.

La începutul anului, Britney Spears a publicat o fotografie cu o maşină de scris veche de scris, însoţită de întrebarea: “Ar trebui să o iau cu începutul?”

Artista se află în continuare în război cu familia sa, cu tatăl, dar şi cu sora ei. Ea îl acuză pe Jamie Spears că a deturnat o parte din avere. În plus, Britney spune că a spionat-o, toate mijloacele sale de comunicare fiind controlate timp de 13 ani de tatăl ei, care ar fi instalat un microfon chiar în dormitorul fiicei lui.

De asemenea, sora ei, Jamie Lynn, a publicat cartea de memorii “Things I Should Have Said”, iarBritney i-a cerut să nu îşi promoveze volumul făcând referire la numele ei şi a acuzat-o că a minţit.