Magic News

Noi detalii despre starea de sănătate a Prinţesei Charlene de Monaco

Prinţesa Charlene ar putea reveni la Monaco în următoarea perioadă după ce şi-a petrecut ultimele luni într-un centru de recuperare.

În luna noiembrie, Prinţul Albert a declarat pentru revista People că soţia lui suferă de epuizare profundă, emoţională şi fizică şi că are nevoie de odihnă.

În urmă cu câteva zile, Albert a dat noi veşti despre mama gemenilor săi, Jacques şi Gabrielle: “Prinţesa Charlene se simte mult mai bine şi sper că va reveni în principat cât de curând”, a spus el pentru publicaţia Monaco-Matin.

În vârstă de 44 de ani, Charlene s-a internat într-un centru de tratament din Elveţia pentru a-şi reveni după ce în anul 2021, în timp ce se afla în ţara natală, Africa de Sud, a suferit mai multe intervenţii la nivelul urechii după ce a contactat o infecţie la nivelul sinusurilor.

În perioada în care s-a aflat în centrul de tratament, Charlene a pierdut mai multe aniversări, cele mai importante fiind cea a copiilor săi din luna decembrie, dar şi propria ei aniversare. De ziua ei, Charlene a distribuit un material video în care apare alături de copii, dar şi de unii dintre liderii lumii. De asemenea, clipul conţinea imagini din cariera ei de înotătoare.