Magic News

Noul „Batman”, cu Robert Pattinson, ajunge pe 4 martie pe marile ecrane

De la Warner Bros. Pictures, în luna martie, se lansează „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul dublu al detectivului justițiar din Gotham City și alter ego-ul său, miliardarul retras Bruce Wayne.

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar câțiva aliați de încredere – Alfred (Andy Serkis), Lt. James Gordon (Jeffrey Wright) – printre rețeaua coruptă de oficiali și personalități de profil, singuraticul justițiar s-a impus ca unica întruchipare a răzbunării.

Când un criminal vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe cel mai mare detectiv din lume într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman (Zoë Kravitz), Oz /Pinguinul (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) și Edward Nashton/ Riddler (Paul Dano).

Vezi continuarea AICI