Magic News

Trei mari actriţe vor prezenta Premiile Oscar 2022

Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar va reveni la formula cu amfitrion al ceremoniei, iar organizatorii au ales anul acesta chiar trei gazde.

Trei actriţe extrem de iubite, Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes, au fost alese să prezinte Premiile Oscar, scrie Variety.

Va fi astfel pentru prima data din 2018 când Jimmy Kimmel era gazda Premiilor Oscar, când ceremonia va avea prezentatori.

În 2019, Academia îl alegea pe actorul Kevin Hart, care a trebuit însă să se retragă după apariţia unor înregistrări în care făcea comentarii deplasate despre homosexuali. Ceremonia avea să se desfăşoare în acel an fără prezentator, la fel ca şi ediţiile din 2020 şi 2021.

Anul acesta, alegerea celor trei actriţe pare a fi una foarte inspirată, iar trio-ul promite o seară memorabilă.

Amy Shumer are 12 nominalizări la premiile Primetime Emmy. Ea a fost protagonista serialului de succes “Inside Amy Schumer” şi a jucat în “Crazy Amy", "Larguées" sau "I Feel Pretty. Alături de ea se va afla Regina Hall, cunoscută din “Scary Movie”, iar Wanda Sykes (Harley Quinn) va completa trio-ul.

Premiile Oscar vor avea loc pe 27 martie, mai târziu decât de obicei, ceremonia fiind amânată pentru a se suprapune cu Jocurile Olimpice de la Beijing.