Magic News

Al Pacino - La 81 de ani a dansat cu mare bucurie pe o stradă din Beverly Hills

La 81 de ani, Al Pacino ştie să se bucure de micile plăceri ale vieţii. Celebrul actor a fost surprins dansând în timpul unei plimbări prin Beverly Hills, iar momentul a devenit viral.

Inspirat de vremea frumoasă, interpretul celebrului tango din filmul “Parfum de femeie”, a început să danseze pe muzica pe care o asculta la căştile conectate la telefon.

Îmbrăcat sport, cu ochelari de soare, Al Pacino a trăit la maximum acest moment şi ne-a oferit tuturor o lecţie despre cum să îţi trăieşti viaţa simplu şi frumos.

Recent, el a ajucat în filmul lui Ridley Scott, “The House of Gucci”, peliculă care îi are în distribuţie pe Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Jared Leto și Salma Hayek. Lady Gaga şi Jared Leto au mărturisit cât de fericiţi au fost să lucreze cu legendarul actor.

Lady Gaga a mărturisit în emisiunea lui Jimmy Kimmel că a trebuit să le dea cu grijă părinților vestea că va fi într-o peliculă cu Al Pacino, apreciat de întreaga familie. “Tatăl meu a avut probleme cu inima toată viața. Vestea asta ar putea să-l bage din nou în spital”, a glumit artista.

Leto îl venerează şi el pe Pacino pentru generozitatea, „deschiderea și bunătatea” sa în secvenţele făcute împreună.

„Al Pacino este unul dintre eroii mei, un om absolut, uimitor, atât de generos, amabil, răbdător, atât de încurajator”, a spus Jared Leto despre Al Pacino.

„În prima zi de filmare nu și-a dat seama cine sunt când m-am apropiat de el și l-am salutat. A crezut că sunt un italian care voia un autograf sau așa ceva. M-am apropiat de el de câteva ori și în cele din urmă cineva i-a șoptit: . Iar el a reacționat: . Și s-a așezat apoi pe podea. Era pur și simplu uluit. Să se întâmple asta cu unul dintre cei mai mari actori ai lumii, înseamnă că ai făcut ceva bine… a fost un cadou frumos. Mi-a dat încredere în mine, știi, dacă Al poate crede în acest tip, atunci putem toți să facem asta. Am adorat să lucrez cu el”, a dezvaluit actorul.