Magic News

Cum a slăbit Andra opt kilograme în două luni

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar popularitatea sa este extrem de ridicată.

Jurată în emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, Andra a slăbit destul de mult în doar câteva luni, după ce s-a îngrăşat în timpul pandemiei.

Invitată în emisiunea “La Măruţă”, ea a dezvăluit că din luna decembrie şi până acum a slăbit opt kilograme.

“În pandemie, kilogramele s-au tot adunat pentru că, neavând concerte mișcarea mi-a lipsit. În consecință, am ars mai puține calorii și m-am îngrășat. Am slăbit din decembrie până acum în jur de opt kilograme și nu vreau să mă opresc aici”.

Andra a început dieta la 1 decembrie, însă spune că nu este vorba de un regim special, ci pur şi simplu de înjumătăţirea porţiilor de mâncare.

„M-a vizitat una dintre surorile mele exact cu o zi înainte de 1 decembrie și am văzut că ea slăbise vreo 6 sau 7 kilograme, am zis că și eu pot. Așa că de la 1 decembrie am început dietă, vorba vine dietă că eu nu țin un regim special, practic am injumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult, cumva am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, îmi permit să mănânc ce vreau eu, când vreau eu.”

Artista are acum 63 de kilograme şi spear să mai dea jos câteva pentru a ajunge la greutatea dorită.

„Nu mai ardeam caloriile pe care le aveam înainte în concerte pentru că nu au mai fost evenimente și acasă cu copiii ba stăteam la un film și kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și la un moment dat am simțit că trebuie să fac lucrul ăsta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a mai spus Andra în emisiunea „La Măruță.”