Magic News

Andreea Marin, superbă fără machiaj şi mai slabă cu 6 kilograme la început de an

Andreea Marin şi-a făut un obicei ca la începutul anului să urmeze un program de detoxifiere.

Vedeta de televiziune se bucură de micile plăceri din luna decembrie, atunci când îşi serbează şi ziua de naştere, şi nu se abţine să mănânce mâncăruri tradiţionale de Crăciun. Ea are însă grijă ca la începtul anului să fie din nou în formă, cu o dietă personalizată.

Mândră de rezultatele sale din acest an, Andreea a postat o fotografie cu ea nemachiată şi povesteşte cât de bine i-a făcut această dietă, dar şi regimul de viaţă sănătos gândit de ea.

“Bună dimineaţa, preţuieşte viaţa! După ce am slăbit 6 kg cu dietă de la nutriţionist, nu de oriunde, timp de două săptămâni şi încă una de regim de viaţă sănătos gândit de mine, căci principiile de viaţă echilibrată le cunosc, sunt şi logice dacă vrei să te simţi bine în pielea ta, după ce am adăugat şi sport, saună sau masaj, după ce m-am bazat şi pe energia pusă în muncă, pentru că nu e deloc puţină agitaţie la început de an şi alerg mereu de la un proiect la altul, această disciplină a fost completată de proceduri de slăbire şi tonifiere (....)”

Andreea mărturiseşte că şi-a impus să aibă grijă de ea, deşi tot timpul apare altceva de făcut şi în cazul ei. Cu hrană mai puţină şi naturală, mişcare şi timpul de calitate pe care şi l-a oferit, Andreea este pregătită pentru noi proiecte şi provocări.  

“Iar în acest final de săptămână, am făcut ceva foarte de util pentru sănătatea mea, completând efortul din cele 3 săptămâni anterioare cu zilele de detox de la (n.r. la un centru specializat) , de unde tocmai am plecat mai uşoară şi cu o stare tare bună! Ştiu că e greu, ştiu că timpul pare mereu prea scurt pentru a găsi timp şi pentru noi, dar trebuie! Eu mi-am impus şi nu regret deloc! Altfel, mereu am altceva important de făcut... Chiar dacă am dormit mai puţin, muncind mai mult, orele de somn au fost mult mai odihnitoare, pentru că totul se schimbă în bine când ai grijă de tine: hrană mai puţină şi naturală, mişcare, timp de calitate pentru noi. Ni-l datorăm, măcar din când în când!”, a scris Andreea Marin.